Potrivit World Wildlife Fund, unele ingrediente care alcătuiesc o masă obişnuită de Crăciun parcurg distanţe foarte mari cu avionul, chiar şi 12.000 de kilometri, până în momentul în care ajung în farfuriile oamenilor. Un alt studiu indică faptul că britanicii vor elibera pe parcursul sărbătorilor de Crăciun aproape două milioane de tone de dioxid de carbon şi vor consuma 16,5 milioane de curcani, 15.000 de tone de varză şi 175 de milioane de plăcinte cu carne. Oamenii de ştiinţă cred că masa de Crăciun ar trebui să conţină, printre altele, şi legume, fructe, ciocolată sau alune. Pentru Revelion, scoicile sunt cu siguranţă o soluţie ecologică.
miercuri, 19 decembrie 2007
Meniu ecologic de Crăciun: trufe şi şampanie
Potrivit World Wildlife Fund, unele ingrediente care alcătuiesc o masă obişnuită de Crăciun parcurg distanţe foarte mari cu avionul, chiar şi 12.000 de kilometri, până în momentul în care ajung în farfuriile oamenilor. Un alt studiu indică faptul că britanicii vor elibera pe parcursul sărbătorilor de Crăciun aproape două milioane de tone de dioxid de carbon şi vor consuma 16,5 milioane de curcani, 15.000 de tone de varză şi 175 de milioane de plăcinte cu carne. Oamenii de ştiinţă cred că masa de Crăciun ar trebui să conţină, printre altele, şi legume, fructe, ciocolată sau alune. Pentru Revelion, scoicile sunt cu siguranţă o soluţie ecologică.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu